Nepvlees

Ik heb eigenlijk altijd wel een hekel gehad aan nepvlees. Of misschien nog wel meer aan mensen die zo gehecht zijn aan vlees, dat als ze een keer vegetarisch gaan eten dat er toch echt wel iets bij moet dat zo veel mogelijk op vlees lijkt en ook zo smaakt. Nu dat ik ouder en milder ben (ahum) is nepvlees vooral handig als aanvulling op een gevarieerde parttime vegetarische levensstijl. Alhoewel vegetarisch gehakt toch gewoon bizar is. Iedereen weet dat er geen gehakt in zit, maar het heet wel zo?!?!?! Maar goed ik ben dus nu stukken milder. En zo heb ik dit weekend voor het eerst een vegetarische frikandel gegeten. Nu vind ik frikandel smerig, maar goed als experiment ga ik het niet uit de weg. De vegetarische frikandel blijkt enorm lekker en kan zeker meerdere keren per week op het menu!  Zodra ik hersteld ben van mijn zware verkoudheid ga ik er meteen mee aan de slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *