Voor een speciaal dagje uit met mijn zus lekkere versnaperingen gemaakt, die ik zelf natuurlijk ook mag eten. En dus kwam het pak chocoladecakemix van mijn moeder goed van pas. Jum! Lees verder voor het recept.Wat heb je nodig?
- 250gr glutenvrije chocoladecakemix
- 3 eieren
- 90ml olijfolie
- 110gr margarine, zacht geworden bij kamertemperatuur
- 60ml water
- 100gr pecannoten, in stukjes gehakt
Wat te doen?
Verwarm de over voor op 180ºC. Meng alle ingrediënten behalve de noten in een kom. Doe dat eerst 2 minuten op lage snelheid en daarna nog 8 minuten op hoge snelheid (of totdat je het zat bent en het gewoon goed is). Schep de noten er voorzichtig door en doe het beslag in een vorm die met bakpapier is bekleed. De cake moet ca. 40 tot 45 minuten in de oven. Laat hem daarna op een rooster afkoelen.
