Lekkers uit de braadslee

Dit is een van mijn herfst-winter favorieten. Heel makkelijk. Dus als je geen zin hebt in veel gedoe… Het geheim zit hem in de oven. Die doet al het werk. Je kunt eindeloos variëren. De basis bestaat uit aardappelen in grove blokken gesneden. Voeg ui toe, wortel, paprika, pompoen, zoete aardappel, pastinaak, tomaat kan ook. Alles dat een beetje lekker stooft in de oven. Maak een selectie, overgieten met olijfolie. Op smaak brengen met peper en zout, dit keer heb ik verse rozemarijn toegevoegd, maar tijm of honing kan ook. Dan in de oven (ca. 180 °C) en 45 tot 60 minuten later heb je een heerlijke maaltijd. Beetje feta erbij, pijnboompitjes, spekjes of een stukje vlees. Klaar!

2 thoughts on “Lekkers uit de braadslee

  1. Dankzij dit blogje heb ik onlangs gelijk een braadslede gekocht en deze met wat verschillende groenten in de oven gezet. Inderdaad super makkelijk en heerlijk!

Leave a Reply to Martine Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *