Glutenvrije boterham

Tegenwoordig vind je steeds meer glutenvrije producten gewoon in de supermarkt. Zo kwam ik begin dit jaar opeens glutenvrij brood bij de plus tegen. De eerste keer dat je dat eet lijkt het best lekker, maar algauw ging het me toch tegenstaan. Het was massief en niet echt luchtig. Roosteren gaf nog het beste resultaat. Kennelijk kon Albert Heijn niet achterblijven, want opeens kwam ik daar dit brood tegen. Zacht, luchtig, best oké, hoewel er een vreemd soort nasmaak aan zit, wat me doet denken aan fijn zand. Vries dit brood niet in, want je krijgt de boterhammen nooit meer van elkaar en eindigt met een slagveld. En ja, baas boven baas blijft toch Schar. Ik zag bij AH een broodje in de aanbieding. Dus die ging ook mee. Dat lijkt dus op echt brood. Ook als het uit de vriezer komt. Hoe dan ook, glutenvrij brood bij de supermarkt maakt het leven een stuk makkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *